Wie?

De Rio+20 Wishlist is een initiatief van de Vlaamse Jeugdraad samen met zijn jongerenvertegenwoordiger voor Duurzame Ontwikkeling Olivier Beys >

Voor vragen over de Rio+20 Wishlist kan je terecht bij Olivier door hem een mailtje te sturen: olivierbeys@gmail.com, of via Twitter.

De Vlaamse Jeugdraad doet, durft en denkt over en met kinderen, jongeren en hun organisaties. De Vlaamse Jeugdraad streeft naar een samenleving die mee vorm gegeven wordt door kinderen en jongeren. We doen dat door de stem van kinderen, jongeren, jeugdorganisaties en jeugdadviesorganen te vertolken en versterken op de verschillende beleidsniveaus.

Olivier werkt verder nauw samen met Sevan Holemans, zijn Franstalige tegenhanger bij de Conseil de la Jeunesse. Sevan vind je terug op zijn blog.

Last but not least is Olivier actief binnen de Major Group for Children en Youth (MGCY). Als officieel erkende belangengroep in het Rio+20 proces ijveren zij voor de stem van de jongeren in de duurzame ontwikkelingsagenda. Een schat aan informatie – hoe jongeren zich internationaal kunnen engageren bijvoorbeeld –  is terug te vinden op hun website.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: